Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ;

"Διακόπηκε στο 8΄λεπτό , λόγω επεισοδίων μεταξύ γονιών των δύο ομάδων, το παιχνίδι Renti Soccer–Φοίβος Αργυρούπολης (για την ιστορία απλώς αναφέρουμε ότι το σκορ ηταν 1-0 υπέρ του Φοίβου).
Για το πώς έγιναν τα πράγματα πήραμε απόψεις και από τις δύο πλευρές.
ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ «ΠΟΙΟΣ ΗΡΞΑΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ «ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ» ?
Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι μια δυσάρεστη οσμή αναδύεται. Εικόνες από το «ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ» με γονείς να σπρώχνονται και να συμπλέκονται μπροστά στα παιδιά τους.
Γονείς που «κενοί περιεχομένου» , έχουν να προσφέρουν ως μοναδικό πρότυπο στα παιδιά τους «τα μπράτσα τους» !! Παιδιά που δεν κατάλαβαν πως , ενώ πήγαν για να παίξουν μπάλα , βρέθηκαν να είναι θεατές σε live αγώνες Smack Down με τους γονείς τους στο ριγκ !! Δεν λέω ότι όλοι οι γονείς που ήταν στο Ρέντη είναι ένα και το αυτό.
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ !!
Από τα υπόλοιπα το μόνο που έχει σημασία είναι ΑΜΕΣΑ οι υπεύθυνοι των δύο σωματείων να εκτονώσουν την κατάσταση γιατί υπάρχει και συνέχεια στο τουρνουά και σ’ αυτήν την συνέχεια δεν έχουν θέση «ΓΟΝΕΙΣ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ» !!
Η.Β."

Να γίνουμε πιο κατανοητοί;
Το σημερινό παιχνίδι, στο γήπεδο του Renti Soccer, ήταν το σφαγείο και κάποιοι νόμισαν πως μπορεί και να γίνουμε πρόβατα που θα τα θυσιάσουν στο βωμό της πρωτιάς τους οι μεν ή της πρόκρισής τους στα ημιτελικά οι δε.
Μηχανοραφώντας λοιπόν νόμισαν πως μπορούν να κερδίσουν και να εξουδετερώσουν τον Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης.
Όμως είναι μακρυά νυχτωμένοι. Τόσα χρόνια στα γήπεδα μάθαμε να ξεχωρίζουμε.
Η απάντησή μας στον κύριο Η.Β. -που ηθικολογεί, βάζοντας στο ίδιο σακί αυτούς που επιτίθενται με όσους ΥΠΕΡΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ- είναι σαφής.

1) ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ για κάποιους, η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σας ΝΑ ΤΑ "ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΤΕ" ΟΛΑ.

2) ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΚΑΦΡΟΥΣ" και γράφετε ΓΙΑ "ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ", σε ποιούς ακριβώς γονείς του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" απευθύνετε το χαρακτηρισμό; Ονομάστε ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αλλιώς είστε ΥΒΡΙΣΤΗΣ και ΚΟΙΝΟΣ συκοφάντης.

3) Αναλαμβάνετε (ποινική) ευθύνη για τα γραφομενά σας περί "ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ", σε ότι αφορά τους γονείς του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ".

4) Ποιούς γονείς αθλητών του Α.Σ."ΦΟΙΒΟΣ" εννοείτε όταν γράφετε «κενοί περιεχομένου», ..."έχουν να προσφέρουν ως μοναδικό πρότυπο στα παιδιά τους «τα μπράτσα τους»"; Ονομάστε έστω έναν. Διαφορετικά είστε ΥΒΡΙΣΤΗΣ και ΚΟΙΝΟΣ συκοφάντης.

5) Μπορείτε "υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου" να κατονομάσετε ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ "Γονέα-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ" αθλητού του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης;
Αν δεν το πράξετε θα είστε ΥΒΡΙΣΤΗΣ, κοινός συκοφάντης και ΥΠΟΛΟΓΟΣ έναντι του νόμου.

6) Βεβαίως και έχει μεγάλη σημασία ΤΟ «ΠΟΙΟΣ ΗΡΞΑΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ». Γνωρίζετε και μας το επιβεβαιώσατε σε συνομιλία μας ότι, οι γονείς και οι αθλητές μας αποχώρησαν με αστυνομική συνοδεία, που με πρωτοβουλία της διοικήσεως μας εκλήθη. Για ποιό λόγο -συνεχώς και επιμελώς- το αποκρύπτετε;

7) Ο Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ", δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με κανένα σωματείο που συμμετέχει στο τουρνουά έχει πρόβλημα. Ως εκ τούτου αδυνατεί να κατανοήσει την "έκκληση" σας, "ΑΜΕΣΑ οι υπεύθυνοι των δύο σωματείων να εκτονώσουν την κατάσταση".
Δεν "τονώσαμε" καμμία κατάσταση. Αδυνατούμε να συμπαρασταθούμε στους θύτες στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις συνέπειες, όπως και να επιτρέψουμε σε τρίτους να επωφεληθούν.....


8) Ο Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης, ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ του, έναντι οποιουδήποτε ΕΜΠΕΚΟΜΕΝΟΥ ή ΤΡΙΤΟΥ, που προσέβαλε ή θα προσβάλλει το σύλλογο, τους γονείς ή τους αθλητές του.
Και ήδη υπάρχουν κάποιοι... Αυτά για τώρα.
Άσχετα με τα παραπάνω, σε ότι αφορά τον αγώνα, μια και μοναδική λύση υπάρχει, και προκύπτει από τους κανονισμούς του τουρνουά.
Κλείνει το φύλλο αγώνος με σκορ 3-0, ΥΠΕΡ ΤΟΥ Α.Σ."ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης και το Renti Soccer αποβάλλεται από τη συνέχεια του τουρνουά -όπως προβλέπουν οι κανονισμοί- ως ΥΠΟΤΡΟΠΟ.

Υ.Γ.
Λίγο ακόμη και θα μας πεί πως πήγαν οι γονείς των αθλητών του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης να δείρουν ολόκληρο το Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου