Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Τελικός για τα Junior μας.

Ήταν το 39ο λεπτό του ημιτελικού Juniors -για το 5ο τουρνουά "Κων/νος Μπουρλής" -ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρουπόλεως- ΦΟΙΒΟΣ Βάρης, όταν ο ΤΑΣΣΙΑΣ κοντόλαρε με το στήθος και με σουτ από πολύ κοντά πέτυχε το 1-0 που ήταν και τελικό σκορ, και έλυσε τη "θηλιά" της μαζικής άμυνας του Φοίβου Βάρης, που απειλούσε να πνίξει την ομάδα μας.
Από την αρχή ο αγώνας έδειχνε πως ήταν παράσταση για έναν πρωταγωνιστή. Οι Juniors του κόουτς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΗ, είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή της Βάρης αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργούνταν, χάνονταν με ρυθμό αστραπής.
Με πρωταγωνιστές και κορυφαίους, τον Αλεξ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ, τον Αντώνη ΤΣΟΜΩΚΟ, τον Λεονάρντο ΚΟΓΙΑ, οι Junior μας έδειχναν ότι θα καθάριζαν εύκολα τον αγώνα.
Στείρο από γκολ τελείωσε το Α΄ημίχρονο και το ίδιο φαινόταν πως θα γινόταν και με τον αγώνα, αλλά ο ΤΑΣΣΙΑΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.
Μέτρια η ομάδα της Βάρης, δημιούργησε τη μία και μοναδική φάση της στον αγώνα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ, ανησυχώντας στιγμιαία τον τερματοφύλακα μας Γιάννη ΘΥΜΙΑΝΟ, που κατά τα άλλα πέρασε ήσυχο πρωινό.
Ο "χρυσός" σκόρερ ΤΑΣΣΙΑΣ μόνο για το καθοριστικής σημασίας τέρμα, σε συνδυασμό με τη χρονική στιγμή της επιτυχίας του, δικαιούται το χαρακτηρισμό του ως MVP του αγώνα.
Στον άλλο ημιτελικό το COSMOS CLUB κέρδισε στα πέναλτι τον ΙΚΑΡΟ Καλλιθέας με 3-1 και θα τεθεί αντιμέτωπο με τα JUNIOR του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΗ, στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ της άλλης ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24 Μαΐου 2009.
Η προϊστορία των φετινών αναμετρήσεων των δύο ομάδων -που ήταν στον ίδιο όμιλο στην κανονική διάρκεια του τουρνουά- είναι δύο νίκες του ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ", σε ισάριθμους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου