Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Οι JUNIORS μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2008-09.

Με σκορ 3-0 και εμφάνιση που δεν άφηνε την παραμικρή αμφιβολία για το ποιός θα ήταν ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 5ου τουρνουά JUNIORS "Κων/νος Μπουρλής", ο Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης τα κατάφερε απέναντι στην αξιόμαχη σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά ομάδα του Cosmos Club.
Διατήρησε έτσι στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου τον επίζηλο τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική περίοδο.
Μετά την αγωνιστική περίοδο 2007-08 και τους αθλητές της ήταν η σειρά της ομάδας του Λεονάρντο ΚΟΓΙΑ, του Αλέξανδρου ΒΑΣΙΛΑΚΗ, του Γιώργου ΤΑΣΙΑ, του Αντώνη ΤΣΟΜΩΚΟΥ, του Σπύρου ΛΑΖΟΥ και των συμπαικτών τους να χρισθούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Με γκολ από τα αποδυτήρια και τον Αλέξανδρο ΒΑΣΙΛΑΚΗ σκόρερ, ξεκίνησε ο αγώνας. Μόλις στο 5΄λεπτό με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έγραψε το 1-0 και όλα πήραν το δρόμο τους.
Απο τα άκρα ο ΚΟΓΙΑΣ και ο ΤΣΟΜΩΚΟΣ, στο κέντρο ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, στην άμυνα ο ΛΑΖΟΣ και στην επίθεση ο ΤΑΣΙΑΣ, έδειχναν ότι κάθε προσπάθεια του Cosmos Club για κάτι καλό θα έβρισκε αντίδραση.
Με συνεχή υπεροχή του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" και σποραδικές προσπάθειες των αντιπάλων μας -ανούσιες και ακίνδυνες- κύλησε και έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου, οι προσπάθιεες των παικτών μας για ένα ακόμη γκολ που θα τους έφερνε κοντά στην τελική επικράτηση, έγιναν πιο έντονες.
Σε μία από αυτές ο Γιώργος ΤΑΣΙΑΣ, βρήκε στόχο γράφοντας το 2-0, λύνοντας το γρίφο για τον τελικό νικητή.
Ο Γιώργος ΤΑΣΙΑΣ ήταν ο σκόρερ και του 3-0 για την ομάδα μας που το πέτυχε σε σύγχιση στη μικρή περιοχή του Cosmos.
Είχε μεσολαβήσει η μοναδική απειλητική για το τέρμα του Γιάννη ΘΥΜΙΑΝΟΥ φάση του Cosmos όταν σε αποτυχημένη αμυντική προσπάθεια, ο αντίπαλος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας και τετ α τετ με τον ΘΥΜΙΑΝΟ, την έστειλε άουτ από κοντινή απόσταση.
Η φάση αυτή είναι ότι θα έχει να θυμάται η ομάδα του Cosmos από τη σημερινή αναμέτρηση, μαζί με τη συμμετοχή στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ του 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ".
Μπράβο στους ΠΑΙΚΤΕΣ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΗ και ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, σε ότι κι αν κάνουν στη ΖΩΗ τους.

"ΦΟΙΒΟΣ" :
Θυμιανός , Λάζος , Πυτιχούτης , Σκουλάς , Βασιλάκης , Κόγιας , Τσομώκος , Σταμάτης , Τασιάς (Καλαθάς , Μανιάτης , Μπούσμπουρας , Χατζηγιάννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου