Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Renti Soccer: "Μωραίνει Κύριος ους βούλεται...."

Μπορούμε να κατανοήσουμε -τουλάχιστο να το προσπαθήσουμε - τα πάντα.
Το έχουμε αποδείξει από το παρελθόν, δείχνοντας απέραντη υπομονή και κατανόηση για πρόσωπα και καταστάσεις.
Όμως τα σημερινά ξεφεύγουν από την ανθρώπινη λογική.
Οι γνωστοί-άγνωστοι, γονείς αθλητών του Renti Soccer -οι ίδιοι που στο πρόσφατο παρελθόν ξυλοφόρτωσαν διαιτητή στην Ηλιούπολη- χτύπησαν το ποδόσφαιρο -αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο και σε γονείς αθλητών μας- στην έδρα τους.
Η ελάχιστη ποινή -ο μηδενισμός- που τους επέβαλλαν οι διοργανωτές τότε, τους ενεθάρρυνε και πίστεψαν πως η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι. Ασχημόνησαν με τρόπο ενδεικτικό, γνώρισμα αγροίκων και βάρβαρων.
Η καταγραφή των γεγονότων και η απόδοση ευθυνών σε κάποιους από αυτούς, ελάχιστη σημασία έχει. Και καταγραφή θα γίνει και ευθύνη -αυτή τη φορά- θα αποδοθεί σε όσους τους ανήκει.
Να ξεκινήσουμε από τον διοργανωτή κο Χρίστο Γιωτάκη.
Είναι ο κύριος, βασικός και αποκλειστικός υπεύθυνος για όσα έγιναν σήμερα στο RENTI SOCCER, σε βάρος του διαιτητή αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΗ, των ΓΟΝΕΩΝ και των ΑΘΛΗΤΩΝ του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης.
Όρισε στον σημερινό αγώνα "ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ" -κατά την αντίληψη των γονέων και των (παρόντων) υπευθύνων του RENTI SOCCER- τον ΙΔΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ που ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΩΝ
(τους) σε αγώνα με την Ηλιούπολη.
Τον έστειλε με αυτό τον τρόπο (ο κ. Γιωτάκης) σαν "πρόβατο για σφάξιμο", έρμαιο στην προκατάληψη, τις επιθετικές, απαξιωτικές και εκφοβιστικές τακτικές των θυτών του, που πριν την έναρξη του αγώνα, του υπενθύμιζαν χλευάζοντάς τον με κάθε πρόσφορο τρόπο, τον αγώνα Ηλιούπολη-Renti Soccer. Ο ίδιος τους αγνόησε κάνοντας "την ανάγκη του φιλότιμο".
Όμως οι τεράστιες ευθύνες του κ. Χρίστου Γιωτάκη, αρχίζουν και γίνονται επιλήψιμες, στο σκέλος που αφορούν τον Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης.
Ο προπονητής μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΗΣ, οι αθλητές μας και οι γονείς των παιδιών μας, έγιναν -θέλοντας και μη- στόχος των βανδάλων, εξαιτίας του άστοχου χειρισμού και της επιπόλαιης σκέψης, ενός ανθρώπου που όφειλε να διαφυλάξει την ηρεμία, αποφεύγοντας τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή.
Από την έναρξη του αγώνα μέχρι και το χρονικό σημείο της διακοπής του ΥΒΡΕΙΣ και ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ κατά του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΗ, συνοδεύονταν από ΚΡΑΥΓΕΣ που στόχο ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ και τη ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ των ΑΘΛΗΤΩΝ και ΠΑΙΔΙΩΝ μας.
Η αμφισβήτηση κάθε σφυρίγματος και η προσπάθεια να υφαρπάξουν τη νίκη, ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ των "αντιπάλων" τους, -φτύνοντας, κλωτσόντας και βρίζοντας- ήταν για τους γονείς αλλά δυστυχώς και για τους ΑΘΛΗΤΕΣ του Renti Soccer, στην "ημερήσια διάταξη".
Μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της πίεσης που του ασκήθηκε, ο διαιτητής ΔΙΕΚΟΨΕ τον αγώνα.
Η διοίκηση του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" ζήτησε τη βοήθεια αστυνομικής δύναμης, που με την παρουσία της απέτρεψε τους "τζάμπα μάγκες" και ΕΠΕΤΡΕΨΕ την ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ των ΠΑΙΔΙΩΝ μας.
(Τη στιγμή της διακοπής το σκορ με γκολ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΩΛΟΥ, ήταν 1-0, υπέρ της Ακαδημίας του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης).
Εν κατακλείδι. Δεν μας ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ του Renti Soccer. Όσες φορές στο παρελθόν "αντιδικήσαμε" -εντός γραμμών τα παιδιά μας και σε χώρους γραφείων οι διοικήσεις- τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ μια ΧΑΡΑ μαζί τους. Το ΙΔΙΟ θα ΓΙΝΕΙ και ΤΩΡΑ.
Στο παρελθόν τις ενστάσεις μας για αντικανονική συμμετοχή αθλητών τους, ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ μας ΑΓΩΝΕΣ, τις κερδίσαμε.
Τώρα θα επιδιώξουμε το αυτονόητο για παραβατικές συμπεριφορές αυτής της βαρύτητας.
Η ΑΠΟΒΟΛΗ τους από τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΤΟΥΡΝΟΥΑ είναι μονόδρομος για τους διοργανωτές και προσωπικά για τον κ. Χρίστο Γιωτάκη, που πρέπει να σώσει -έστω την τελευταία στιγμή- τα προσχήματα.
Δεν ΜΠΟΡΕΙ και δεν ΠΡΕΠΕΙ το Renti Soccer, να συνεχίσει στο τουρνουά
"Κων/νος Μπουρλής". Έπρεπε ήδη να έχει αποβληθεί μετά τον αγώνα Ηλιούπολη-Renti Soccer.
Όμως, όπως λέει κι ο σοφός λαός "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ"!

Υ.Γ.:
"Ο ..... στην αναμπουμπούλα χαίρεται"; Κάναμε λάθος που όλη τη σεζόν είχαμε διαφορετική εικόνα γι' αυτούς; Αν λοιπόν απλώς βιάστηκαν να blogάρουν πως "κάποιοι γονείς του Renti και "κάποιοι γονείς του ΦΟΙΒΟΥ", καλά θα κάνουν να είναι πλέον προσεκτικοί -για να μη γράψουμε τίποτα βαρύτερο- στις διατυπώσεις τους.
Ήταν εκεί -όντως- ΟΛΟΙ οι γονείς του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης, που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, τον ΕΑΥΤΟ τους, τους ΦΙΛΟΥΣ τους και τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, από το λόχο ατάκτων και το συρφετό "ανδρών" και γυναικών(!)των ΒΑΡΒΑΡΩΝ.
Φίλοι μας -και το εννοούμε- έπαιξαν τα παιδιά μας μεταξύ τους και -τα δικά μας- έχασαν. Είδατε μήπως "κάποιους γονείς" του Α.Σ. "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης; Μη μας το χαλάτε τώρα στο τέλος. Καταλαβαίνουμε πως η ήττα μας ή ο μηδενισμός μας σας είναι απαραίτητα, αλλά ρε παιδιά καρφώνεσθε άγρια! Κάντε το με τρόπο τουλάχιστο. Το "τσουβάλιασμα" θυτών και θυμάτων, είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι η ορθή κρίση και οι αποστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου