Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Αντικανονική συμμετοχή για παίκτες του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!

Το έχει η μοίρα μας φαίνεται να μετατραπούμε σε "Πουαρό" και "James Bond".
Εμείς προσέχουμε πολύ καλά τις αντίπαλες ομάδες και εκείνες δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Αγωνιστικά βέβαια δεν μπορούν να αδιαφορήσουν σε καμμία περίπτωση για τον ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ".
Είναι όμως προφανές ότι παίρνουν "με ελαφρά καρδία" τις γραπτές μας δηλώσεις ότι, ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ.

Έχουμε τονίσει πως ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρουπόλεως -τα παιδιά μας- ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Αθλητές του δεν είχαν ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Παμπαίδων του 5ου Τουρνουά "Κων/νος Μπουρλής", διότι δεν είχαν συμπληρώσει τις απαραίτητες συμμετοχές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και την έναρξη των play off.
Μοιραίο ήταν λοιπόν να υποβάλλουμε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή.

Η ένστασή μας είναι ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΗ και η ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.
Η επιτροπή ενστάσεων του τουρνουά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ, στον ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Όλα τα άλλα είναι φιλολογικές αναλύσεις και συζητήσεις σε απογευματινό τσάι στο City.
Οι αγώνες γίνονται με βάση κανονισμούς και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
Θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε με ομάδα Παίδων στο τουρνουά, κάνοντας και εμείς όσα κάνουν οι άλλοι. ΕΝΤΙΜΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ δηλώναμε την αδυναμία μας, κλείναμε τα φύλλα αγώνος με σκορ που προβλέπει ο κανονισμός και αν η αντίπαλη ομάδα το επιθυμούσε, κάναμε φιλικό παιχνίδι-προπόνηση.
Αυτό επιβάλλει ο αθλητικός πολιτισμός μας και το πνεύμα fair play που διακρίνει τον ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ", τους γονείς των αθλητών μας, τον προπονητή μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΗ και στο σύνολό της, τη διοίκηση του συλλόγου, με επικεφαλής, πρωταγωνιστή και σημαιοφόρο τον πρόεδρό μας ΚΥΡΙΟ Ιωάννη ΚΟΥΤΟΥΖΗ.
Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν επιτρέπουμε να προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και να ΑΔΙΚΟΥΝ η να ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου