Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Στον Μικρό τελικό οι Παμπαίδες μας...

Απορρίπτεται σύμφωνα με τα στοιχεία, η ένσταση που κατέθεσε η ομάδα μας για αντικανονική συμμετοχή παικτών του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κι έτσι (μένει το 4-2 στα πέναλτι, μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα) οι Παμπαίδες μας θα αγωνιστούν (το Σάββατο 9 Μαϊου 2009, ώρα 09:30΄) στον μικρό τελικό του 5ου Τουρνουά "Κων/νος Μπουρλής".
Αν και η επιτροπή δεν έχει ανακοινώσει -ακόμη- την απόφασή της, όλα τα στοιχεία που της προσκομίστηκαν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Ο έφορος Παμπαίδων του ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης, ΟΡΘΟΤΑΤΑ κατέθεσε την ένσταση.
Οφείλουμε όμως σήμερα να αναγνωρίσουμε και το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ -βέβαιης- ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ.
Αυτό μας επιβάλλει να πράξουμε το περί δικαίου αίσθημά μας και οι αρχές του fair play που απαρασάλευτα διακονούμε.
Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν όλη την περίοδο 2008-09 με μεγάλη ψυχή και με απόλυτη αξιοπρέπεια. Εμείς από την πλευρά μας τα στηρίξαμε -και θα συνεχίσουμε στο μέλλον- με κάθε ΝΟΜΙΜΟ και ΗΘΙΚΟ μέσο και τρόπο.
Να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και επιτυχίες στην ομάδα του ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Οι γονείς -όλων των τμημάτων του συλλόγου- θα είμαστε παρόντες να ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ στην Παμπαιδική μας ομάδα και να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους, το Σάββατο- στο μικρό ΤΕΛΙΚΟ του τουρνουά, αλλά και την ΚΥΡΙΑΚΗ το μεσημέρι ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΛΑΣ ΕΠΟ περιόδου 2008-09.
Παιδιά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ με θέρμη, όλα όσα ΠΕΤΥΧΑΤΕ την φετεινή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου